Tietoja minusta

torstai 12. heinäkuuta 2012

Hemmon telttaramppi

Spaceman, 360 Flip
Meikän takapiharampilla sateen uhka alkoi olla siinä määrin todennäköinen, että ajattelin ohimennen rakentaa katon pään päälle, ettei tarvitse ihan taivas´alla olla.Ladattuani kuvan katetusta rampista Facebookkiin, pari frendiä ilmeistyi pihaan pian sen jälkeen. Telttarampin testiajo saattoi siis alkaa ja kämpästä oli haettava taas sellainen valokuvauskamera.


Kokeilin myös ensimmäistä kertaa ohjata Nikonin D7000-rungolla SB900-salamaa ja ihan hyvin näytti skulaavan. SB900:ssa oli kiinni Lastoliten minisoftbox.
Rungolla ja salamalla piti kylläkin olla keskinäinen näköyhteys, joten se vähän rajoitti toimintaa. Pitää varmaan ostaa kottikärryllinen lisää samanlaisia tuikkuja, niin saa ripoteltua niitä pitkin pihaa, näkevät sitten paremmin toinen toisensa ja välähtävät varmemmin. Niissä on varmaan infrapuna tai joku muu säteilyhomma, jonka avulla ne keskustelevat keskenään. Elinchromen studiovalot on kyllä siinä mielessä paremmat, että niissä on radio-ohjaus, mutta aina ei jaksa viritellä verkkovirtaa sinne tänne ja toisaalta pilvisellä kelillä on turha ampua isoilla studiovaloilla pitkin pihaa, kun pienempikin lamppu riittää.


Oma ramppi on kyllä todella jees, koska siellä käy kylän lapsia opettelemassa uusia temppuja vähän sillon sun tällön ja me vanhuksetkin päästään välillä vahingossa jotain uutta. t. Jani, 33v


Spaceman, Melan

Spaceman, Blunt revert
Spaceman, Fs Boneless

Skedepolizei, Feeble feikkiin

Skedepolizei, Varial flip rokkari revert

Meikä, Earlygrab mute to tail

Meikä, justiinsa opeteltu Fs Boneless to tail
Ramppiteltta kännykällä kuvattuna. Kuvanlaatu <3
Oli ihan pakko tehä tämmönen tarra, tää tulee ramppiin

2 kommenttia:

Aamukaksi kirjoitti...

Ihan ilmaistahan se ei ole, mutta Elinchromeilla pääsee kyllä leikkimään ilman verkkovirtaakin esim. Innovatronix Explorer XT:tä virtalähteenä käyttäen. Mikäli napostelee testata sellaista, niillä täällä toimistollani Hyrylän hoodeilla seisoo yksi. :)

Jani Kääriäinen / www.hemmonkuvat.tk kirjoitti...

Jepa, mulla löytyy myös toi sama akku ja Elincan BXRi 500/500 tuikut.

Nikonin langattomassa järjestelmässä on se etu, että sillä pääsisi hyödyntämään hi-speed-sync-ominaisuutta, jolloinka pääsee lyhyempiin suljinaikoihin. Ilmeisesti kameran yhdysrakenteisella salamalla ei kuitenkaan voi synkata kuin 1/320..