Tietoja minusta

maanantai 11. marraskuuta 2013

Hemmonkuvat.com - Siellä ne hulluimmat ideat on


Tehtyäni pien-investoinnin hemmonkuvat.com -domainiin tuli keksittyä myös uusi slogan, joka rimmaa mielestäni hyvin ja kertoo toiminnasta toivottavasti jotakin. Eli pilkesilmäkulmassa mennään nyt ja aina !

Uuden etusivukuvan halusin kuvata "making of"-henkisesti, että siinä näkyy osaamista ja vähän tekniikkaakin ja kuvan mallit tekevät tarkoituksella jotain ympäristöön täysin sopimatonta, että kuvan nähdessään katsojalle tulee reaktio "mitä helvettiä !"

Meikäläisen tuotannon entuudestaan tunteville lukijoille tämäkään ei ole uutta, mutta uusille potentiaalisille asiakkaille on tarkoitus luoda illuusio siitä, että ideat eivät lopu kesken.


Järvenpään kävelykadulla ohikulkijat huutelivat Mac Gyverin nimeen, mutta onneksi kukaan ei kysynyt kalastuslupaa, koska me ongimme onnemme aina omilla luvilla !


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oon aina digannu äijän kuvista. Siksi nyt täytyy kyl sanoa, että noi sun nettisivut on karmeet. Jäätävä sekamelska ja hirveet fontit. Ulkoasu näyttää todella amatöörimäiselle, mikä on perseestä, koska itse kuvat eivät näytä eivätkä ole amatööritasoa.

Huikka-Jussi kirjoitti...

Toivottavasti sulla on päivätyö.

Jani Kääriäinen / www.hemmonkuvat.tk kirjoitti...

No onneks on, eihän tämmösillä kuvilla kukaan elä.
Huumori ei stillikuvissa oikein lyö leiville, liikkuvassa kuvassa ehkä, joskin harvoin.