Tietoja minusta

perjantai 15. toukokuuta 2015

Noin 7 veljeksen maastopyöräretkiJärvenpään Ladun maastopyöräilijöiden ihka ensimmäinen päiväretki oli tarjolla helatorstaille, eikä maksanut mitään !

Tarjoukseen tarttui yhteensä 10 innokasta sukkahoususankaria, naisien loistaessa valitettavasti poissaolollaan.

Poikain kesken vedettiinkin Seitsemää veljestä edestä ja takaa sopivalla sykkeellä. Alkuperäisen reittisuunnitelman mukaan maaston piti olla helppoa, mutta nälkä kasvoi (taas) syödessä ja Hyvinkään puolelle edettyämme paikalliset korkeuserot koitui parin kuskin kohtaloksi kramppien iskiessä reisiin sen verran pahasti, että osa paluumatkasta piti taittaa kestopäällysteitä pitkin. Tilanteen ollessa kuumimmillaan yksi kuski uhkasi jopa laittaa pyöränsä nettiin myyntiin 200 eurolla, jolloin yksi seurueesta valittelikin mukana olleen käteisen puutetta, sillä hän olisi mielellään kätellyt pyöräkaupat samantien kotiin.

Herusten kylällä HeVi Ry:n laavu palveli täydellisesti väsähtäviä paluumatkalaisia ja loppu kilometrit mentiinkin mukavasti makkaran voimin.

Osa porukasta on fillaroinut maastossa satunnaisesti jo vuosia, mutta osa vasta muutaman lenkin verran. Tasoeroista huolimatta kaikki pääsi takaisin lähtöruutuun, mutta jokainen allekirjoitti sen tosiasian, että tankata pitää -ja paljon, muuten ei zygä kulje.

Kuvat on näpsitty kännykällä ja osa kuvista on otettu Camera FV-5 android-sovelluksella, joka kykynee PNG-formaattiin. Kuvien laatu näyttäisi olevan JPG huomattavasti parempi, mutta ~20 megan tiedostojen vuoksi Sony Xperia ZR tuppasi välillä vähän yskiä..

Metsässä oli jonoa

Kovat menohalut pidensi reittiä ja teknistä osuutta oli tarjollaEtenkin täysjoustopyöräilijät fiilisteli teknisiä pätkiä
Alamäkiarttu oli aivan omaa luokaansa

Kivassa säässä mentiin, mutta..
...tarjolla oli myös maastopyöräilyn parhaita pätkiä...

...Petkelsuon 900 metrin pitkospuut ja hymy oli herkässä, loistava baana !
Montako kramppia näet kuvassa ?

Erittäin ansaittu makkaratauko
Makkarapäissään kelpasi körötellä ja katsella maisemia

7 veljeksen reitistä on moneksi, tarjolla on ihan kaikenlaista baanaa, vahva suositus !

Koko totuus ei mahdu ajettuun kolmeen tuntiin, sillä retkellä oltiin kaikkiaan yli 6h. Loistava tapa siis viettää vapaapäivää !

Ei kommentteja: