Tietoja minusta

lauantai 12. maaliskuuta 2011

Roadside - järvenpääläistä tienvarsibluesia

Tämä artikkeli on siirretty vanhasta blogista !



Tämän blueshardrockbändin promokuvat jouduin ottamaan, koska karhean näköiset blueslasein ja erilaisin hatuin naamioidut miehet kehottivat niin tekemään.
En uskaltanut kieltäytyä.

Orkesterin kapulamiehen kysyessä meikältä, että otettaisko jotakin pönötyskuvia vastasin, että tottakai me otetaan. Olihan kyseessä sentään hyvän luokan frendi.

Orkesterin ukoilla oli ajatus, että kuvat otettaisiin harmaata betoniseinää vasten ja mieluiten sisätiloissa. Siinä vaiheessa itselleni ei tullut mieleen kuin yksi paikka ja sehän oli tietysti Järvenpään susiruma kirkko, jotenka kiitoksia vain oikein paljon kirkon vahtimestarille kuvausluvasta.







Orkesterin henkilöistä noin 66 % työskentelee Järvenpään Metsolla, mutta siitä huolimatta laulut eivät kerro paperikoneista, eikä niiden jälkikäsittelylaitteista.

Orkesterin jälki on puoliksi omaa tuotantoa ja puoliksi joidenkin muiden. Roadside on osallistunut Firma Rockiin vuonna 2010 ja tekee sen tänä vuonna uudestaan. Viime vuonna tie ei vienyt finaaliin asti, mutta tänä vuonna laitetaan kuulemma uutta matoa koukkuun Apollo Live Clubissa perjantaina 25.3. Roadsideä voi diggailla myös Järvenpäässä ravintola Swengissä perjantaina 6.5.

Viime vuoden Firma Rock á la Roadside youtubessa.

Ei kommentteja: