Tietoja minusta

maanantai 21. toukokuuta 2012

Pujottelutien Parkkijamit

Aikuisten miesten sarjassa Järvenpäätä edusti Janne Lappalainen - Frontside Flip Stalefish (menikö päälle, who knows?)

Vietin aurinkoista lauantaipäivää Hyvinkäällä mummuni 85-vuotis syntymäpäiväkahveja siemaillen ja istuen sukulaisteni kanssa persettä hiostavalla plyyssisohvalla. Uuteen kameraan tutustuakseni kuvailin syntymäpäivillä tilanteeseen sopivalla Sigman kolmekymmentämillisellä. Ajatuskin siitä, että olisin laittanut niitä kuvia tänne blogiin, tuntui todella etäiseltä ja niinpä laitoin ikäihmisten syntymäpäiväkahvit pauselle ja painelin Hyvinkään skedeparkille ziigailemaan kalansilmää apuna käyttäen, että mikä meno.

Alunperin oli tiedossa, että siellä oli ehkä jotkut skabat. Originaali tieto piti hyvinkin paikkansa, nimittäin ihmiset rullalautailivat siellä kilpaa. Kummallista. Miten rullalautailussa voi mitata, onko Mikko parempi kuin Risto ?


Skaboissa meno oli riehakkaan rento, olutta oli monilla. Musat oli melkein täysillä, aurinko paistoi ja naisiakin taisi olla. Pannuista sai yleensä T-paidan ja skaboja oli mahdollistamassa ainakin;

Lamina, Melodica, Monster Energy Drink (???),  Street31, Windmill, Simple Skate, Eye Level ja musiikki hoiti Spittin Fiyah Sound.

Sanoin Jannelle, että veä nosepick. Se veti. Ekalla.


Jannen Täydellinen Frontside Ollie.

Aikuinen Mies - Frontside Noseblunt
 
Aikuinen Mies (eri mies) - Boneless
 
Aikuinen Mies (taas eri mies, siis hirveesti eri miehiä siellä !) - Frontside Tailslide Revert
 
No olihan siellä Kymäläinen, eli Kymis - Mellakka
 
Kymis - Japan Feikkiin
 
Kymis - Mellakka Disaster Revert

Väittävät hämäläisiä hitaaksi, mutta ei piä paikkansa. Tässäkin muljautuksessa mentiin katon kautta ympäri ja pyörittiin monta sataa astetta.


Ei kommentteja: