Tietoja minusta

maanantai 18. marraskuuta 2013

Varastinko netistä kuvia vai otinko itse ?"Hei, Kiitos Toriin jättämästäsi ilmoituksesta. Valitettavasti emme kuitenkaan voineet julkaista sitä, sillä tällä hetkellä ilmoituksesi ei ole Tori.fi -palvelun sääntöjen mukainen.
Ilmoituksen hylkäämisen syy:

Myynti-lmoituksiin liitettävät kuvat tulee olla käyttäjän itse ottamia tai kuviin tulee olla käyttöoikeus tekijänoikeuden omistajalta. Emme hyväksy ilmoituksissa muilta sivuistoilta kopioituja kuvia. Ilmoituksesi voidaan hyväksyä normaalisti, mikäli jätät ilmoituksen ilman kuvaa tai liität siihen mukaan itse ottamasi kuvan
."Hahaha, kotona nurkkia siivotessa päätin kuvata poismyytäviä PetShop-leluja Lumisoft valoteltassa keittiön pöydällä kolmella kompaktisalamalla valaistuna. Kuvat olivat liian laadukkaita ollakseen luonnollisen henkilön itsensä ottamia ja useista yrityksistä huolimatta myynti-ilmoitusta ei koskaan julkaistu Tori.fi:ssä.
Kaikessa huvittavuudessaan tämä tapaus keräsi Facebookissa sen verran huomiota, että PetShopit on jo myyty pyydettyyn hintaan, joten taskurahan lisäksi tästä sai myös hyvät naurut !

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Olipas lystikästä lukea vastaavasta tapauksesta, sillä vertaistuki oli nyt kyllä tarpeen. Itse olen koko kuluneen päivän painiskellut muutaman tavaran listaamisen kanssa, sillä tori.fi-palvelun työväen mielestä ne oli tietenkin nyysäisty jostakin. Yritin kyllä saada selkoa tilanteeseen, mutta kukaan ei tunnu siellä kiinnostuvan sen vertaa, että edes vastaisi. Kieltämättä hieman harmittaa, että "vahingossa" nyt osaa ottaa kuvan, joka ei ole aivan harmaata suttua.