Tietoja minusta

perjantai 28. helmikuuta 2014

Talma Pipe Jam 2.0 Head HighLumilautaseura Pakastin Helsinki järjesti eteläsuomen ainoassa halfpipessä PipeJam HeadHigh -sessarit. 
Sessareiden ollessa illan viimeisellä aukiolotunnilla jouduin nostamaan kamerasta ISOn neljään tonniin ja pipen hyllyllä nopeatempoisen liikehdinnän vuoksi jätin suosiolla orjasalamaviritykset pois päätyen pelkkään täytesalamaan. Rinnevalon ja salaman värilämpötilaero nakersi kohtalaisesti, mutta niillä korteilla oli mentävä mitä oli jaettu.

Sessarit oli nimensä veroiset !

Head High - Kimi 1.83m
Spin to Win - Antero Niemelä FS7
Best Trick - Henri Huhtiniemi Hand Plant
Best Style - Ode & Damon


Erityisesti täytyy ihmetellä Antero Niemelän edesottamuksia, koska Anterolla oli meneillään vasta kauden toinen laskupäivä ja meno oli ihan creisiä. 


Niinhän sitä tosin sanotaan, että lahjattomat treenaa.

Nim. 100 laskupäivää/vuosi, ties monenako vuonna peräkkäin
Olympiabonus

Olympialaisten aikaan ammattikuvaajat laittoivat verkkoon toinen toistaan upeampia lähikuvia lumilautailijoista. Itsellä ei ole onneksi tarvetta ostaa mitään 600mm munanjatkeoptiikkaa, koska pärjään pätkätavarallakin ihan hyvin.

Tunsin kuitenkin pakottavaa tarvetta kokeilla miltä tuntuu olla hetken ammattikuvaaja ja niimpä otin muutaman kuvan E-sarjan 135mm manuaali Nikkorilla. Fiilis oli tosiaan kuvatoimittajamainen, tunsin olevani lehtimiesaatelia.


Onneksi laskijat osasivat esittää parhaita asentojaan juuri silloin, kun suljin oli auki sekunnin viidessadasosan, koska lehtikuvaajamaiseen tyyliin olisin väittänyt sitä laskijan syyksi, jos hän ei olisi kyennyt olemaan parhaimmillaan juuri kuvaa otettaessa. Vaikka tuota luulisi leikiksi, niin ei se ole. Tommosia kommentteja ammattikuvaajat ovat esittäneet somessa ja järkeä niille on päähän yrittäneet takoa Pasi Salmiset ja Rami Lappalaiset ja vaikka ketkä. Ei mahtunut järki päähän. LoL.


Ei kommentteja: