Tietoja minusta

perjantai 12. helmikuuta 2016

Sähäkkä sähkönsininen FeltKun jotain tekee täysiä ja tunteella, saattaa se toisinaan tuoda hyvinkin yllättäviä käänteitä. Kummallista kyllä, mutta fillarihemmoilu sai todella yllättävän käänteen Feltin maahantuojan yhteistyösopimuksen myötä. Uusi sivu henkilökohtaisessa pyöräilykirjassa, uusi pyörä ja uudet kujeet. Uudessa fillarissa kaikki on tietysti uutta, tällä kertaa ohjaamo tuntuu omiin tottumuksiin hieman pitkähköltä ja ajoasento matalalta, mutta stemmikaupasta löytyi sopiva ajoasento ja homma rupesi rokkaamaan heti. 
Värilliset palikatkin laitoin Felttiin kohalleen, eli ulkonäkö on kuin kauneuskilpailuista.

 
Tämmönen karkkipyörä siitä sitten tuli.

Sähäkän näkönen myös luonnossa

Ajokuvia tuli otettua pääsosin Feltin vakiopalikoilla sillä aikaa, kun värilliset palikat oli matkalla Suomeen. Kaikki kuvat otin aikaviivelaukaisulla ja etenkin ajokuvissa oli suunnattomia vaikeuksia saada ajoitus ja sommittelu kohilleen, eli jutun juoni oli uudestaan, uudestaan, no hitto kerran vielä !Seikkailu alkakoon, katotaan mikä on määränpää :)

Järvenpään Ladun maastopyörälenkit ja retket jatkuu ihan niinku ennenkin, keväällä pidän varmaan taas mtb-kurssin ja naisten mtb-ryhmän vetäjän rekrytoiminen olis myös aivan kingi juttu !
Alkuun vieras kyyti meinasi vähän jänskättää
Pitihän se mennä heti kokeilemaan kuinka Felt kipeää teknistä ylämäkeä


Ja vastineeksi alaspäin

Tässä Valmetin aidan vieressä kivikossa tuli ihan extemporee kokeiltua aivan uutta ajolinjaa, hengissä selvittiin !
Tiettyhän fatbike pitää viedä myös porrastestiin, kyllä kiipeää ! Seuraavaks sit pidemmät portaat !

Ei kommentteja: