Tietoja minusta

lauantai 12. maaliskuuta 2011

Nike 6.0 Stairset Battle Talmassa

Tämä artikkeli on siirretty vanhasta blogista !



Uudella ja suurella merkillä, Nikellä, on ollut mielenkiintoinen ja näyttävä kamppanja, jolla se on rynnistänyt lumilautamarkkinoille. Pääasiallisesti Nike vissiin valmistaa jotain vaatteita lumilautailuun, mutta tässä mielenkiintoisessa kamppanjassa se on valmistanut rappus-reili-ledge-virityksen, jonka loppusijoituspaikan yleisö on saanut äänestää.

Yleisö on kuluneen lumilautakauden mittaan puhunut ja äänienemmistöllä kyseinen rappus-reili-ledge-viritys päätyi Talmaan, kun vaihtoehtoina oli Suomessa myös Sappee ja Ruka. Vastaavanlainen portaikkoäänestys on ilmeisesti ollut myös Alankomaissa, Englannissa, Sveitsissä, Ranskassa, Norjassa, Espanjassa, Italiassa ja Itävallassa. Talmassa portaikon avajaisia vietettiin kisojen merkeissä ja noin tunnin kestäneestä jamittelusta tuomaristo valitsi kymmenisen laskijaa finaaliin ja sillä sipuli.

Alempana näet muutaman kuvan Talman Stairset Battlesta. Kuvamateriaali ei kaikilta osin ole kovin stillikuvamaista, mutta videolla varmasti todella toimivaa, koska asteita vedettin sisään ja ulos. Valo oli myöskin täysin flättiä, salamalaitteita oli vain yksi ja sekin hajosi, jotenka kuvat on yritetty pilata viimeistään photoshopilla. Nauttikaa tai olkaa nauttimatta.


























Ei kommentteja: