Tietoja minusta

perjantai 11. maaliskuuta 2011

Tutkivaa journalismia skeittiparkin korjauksesta

Tämä artikkeli on siirretty vanhasta blogista !



Tässä bloggauksessa esittelen Järvenpään kaupungin liikuntatoimen tapaa ja kykyä hoitaa asioita.
Järvenpään jäähallin skeittiparkkihan on muutamat viimeiset vuodet ollut vanerien osalta täysin naurettavassa kunnossa ja EU-mistälie-direkteeveistä johtuen skeittiparkkiin ei saa rakentaa mitään omia laitteita ja koska ei saada rakentaa omia laitteita, niin me ei myöskään korjailla omilla varoilla muiden laitteita, koska vastuu on ilmoitettu olevan liikuntatoimen.

Viimeksi keväällä 2010 allekirjoittaneelle on kerrottu, että jäähallin skeittipaikka tullaan korjaamaan, mutta pririsointijärjestys on sen mukainen, että ensiksi korjataan harjoitus- ja pelialueita, joilla on useasti harjoituksia ja pelejä, eli jalkapallokentät, pesäpallokentät, rantapallokentät, sulkapallokentät, tennispallokentät, yleisurheilukentät, yms.

Järvenpääläisen rullalautailun tila on kuitenkin niinkin vahva, että jäähallin skeittipaikalla on ”harjoituksia” jokaisena iltana, vaikkakaan oikeasti kyseessä ei ole minkäänlaiset harjoitukset vaan lököhousuräkänokkien typerä pelleily mokoman puupalikan kanssa, paikkojen yleinen sotkeminen ja muu häiriökäyttäytyminen.

Pari päivää sitten sain skeittareilta vihiä, että liikuntatoimen priorisointiarpakuutio oli viimeinkin osunut jäähallin skeittiparkkiin ja sinne oli vaihdettu joitakin vanereita. Vihiä saadessani viestissä oli kuitenkin sellainen äänensävy, että päätin ottaa vanereiden tarkastuskierrokselle kameran mukaan mahdollisten epäkohtien taltioimiseksi.

Jäähallin kunnostettua skeittiparkkia ziigaillessa en tiennyt olisiko pitänyt itkeä vai nauraa vai häiriökäyttäytyä.


Kuvat kertonee enemmän kuin tuhat sanaa.

Niitti = POP, mikäli se on punkkarin vyössä, mutta kyllä popniitti vanerin pinnassa ei saisi näyttää tältä.

Eikö ole ollut ruista ranteessa vai loppuiko vehkeistä virta ? Menikö ruuvi kiristäessä poikki vai olisko kenties vaatinut senkkauksen ? Vai eikö kenties ollut motivaatiota ?

Tämän yli on lastenkin kiva skeittailla !

Lieneekö ollut kesätyöläiset asialla. . . .

Kylläpä on tosissaan vaihdettu vanereita rikkinäisten ja puuttuvien tilalle, eikö ?

No eikö olekin ?

Niin, että onko ?

Hyvin on vaihdettu !

Ei kommentteja: